2015 m. gruodžio 21 d., pirmadienis

Kinietiški LED'ukai

     Namuose LED'us eksplotuojame jau trečią sezoną. Jais kol kas esu labai patenkintas. Šviesos daug, nei vienas dar neperdegė (~100vnt). Kažkada Lemonoje pirkau panašius į šiuos už ~13lt su nuolaida kai tuo tarpu kainavo ~28lt. Seno vadybininko jau neradau, nedirba, o naujieji nuolaidų paprastiems iš gatvės atsisakė taikyt. Teko ieškoti alternatyvos. Senukai, Elmo atkrito iš kart dėl praeityje buvusių failų. O eBay'uje alternatyvų daug. Tik kuriuos pasirinkti?
      Taigi pabadymui užsisakiau 10vnt. iš šio pardavėjo. Kaina £29.07. Pirmoji partija - galia 5 vatai, 450lm, led diodai SMD5050, įtampa 230v. Šviečia identiškai kaip mano esami is Lemonos. Minusas - nevienodai išlietas korpusas ir apsauginis stikliukas. Visa kita mane tenkina.





Elektros rija tarp 3.5-4.4 vatų



Su šiais LED'ais teko pažaisti, nes jie niekaip nelindo į būtent šiuos įleidžiamus šviestuvus.



Pasirodo gaubtuvo diemetras milimetru per didelis :) Teko LED'us tiesiogine ta žodžio prasme statyti ant tekinimo staklių :) Aliuminio korpusas labai lengvai pasidavė tekinimui. Foto prieš ir po tekinimo.




Antroji partija - 6 vatų galia, 600lm, korpusas keramika, įtampa 230v. Kaina ta pati. Šie puikiai tilpo į įleidžiamus šviestuvus. Ir gerai, karemikos būčiau neištekinęs :)




Prie transformatoriaus galima lengvai prieiti, reikalui esant pataisyti.


Šviečia jie ryškiau už pirmąją partiją.


Elektros imamoji šokinėja tarp 5.5-6.4 vatų.


Atnaujinta 2017-07-02 kaip parodė laikas šie LED'ai yra nekokybiški, apie 70% perdegė arba neryškiai šviečia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą