2014 m. balandžio 29 d., antradienis

Šviesolaidinis internetas

Pagaliau sulaukėme malonios staigmenos. Interneto tiekėjas Ekofon mūsų rajone nemokamai išvedžiojo šviesolaidinį ryšį. Tvarkingai prakasė tranšėjas, atvedė laidą iki namų, pajungė optinį maršrutizatorių, wifi routerį. Dabar turime neribotą, greitą 50mbps internetą už 25lt kas mėnesį pirmus du metus. Trečius mokėsime 39lt. Jokių telefonų ir įrangos nuomos mokesčių nėra.


Dabar apie konkurentus:
  1. TEO- prieš keletą mėnesių užklausėme dėl interneto atvedimo. Paprašė 900lt nuo kiekvieno namo! Tikri optimistai. Gerai kai yra konkurencija vartotojas laimi.
  2. BITĖ - apie Jų mobilų internetą jau rašiau čia. Viskas pradžioje veikė gerai, kol neatsirado daugiau vartotojų. Greitis ženkliai krito. Skundėsi ir kaimynai. Plius nelogiška megabaitų apskaitą. T.y. atėjus naujam mėnesiui viršyti megabaitai nenusirašo. Jie tave vis persekioja ir persekioja:) Norint, kad nusibrauktų limitas, t.y. pasiekti 0mb reikia internetu nesinaudoti visą mėnesį. Viršijus mėnesio limitą internetas juda kaip vėžlys. O dirbti reikia vadinasi ir interneto greito reikia.
  3. TELE2 mobilusis XL internetas 47lt mėn. - tai pat su apribojimais, tačiau apribojimai ne tokie griežti kaip BITĖs. T.y. atėjus mėnesio 1d megabaitai nusibraukia. Pats greitis patenkinamas, darbui ir pramogoms užtenka.
  4. OMNITEL - kelis kartus buvau įsijungęs kaip rezervinį. Didėlė sparta, bet planai ir kainos nedraugiškos vartotojui.
Keletas nuotraukų kaip vyrai dirbo:




 

Mašina kūrmis


Pajungimas



Testavimas per wifi


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą